0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

blog

In 3 stappen naar papierloos werken

Metacom Online is een cloud native platform om zelf formulieren en processen te digitaliseren. Voor velen betekent dit de ontsluiting van Metacom data naar de buitenwacht.

Lees verder

Een nieuwe user interface: a new experience!

Afgelopen jaar stond ons jaarlijkse evenement ‘Next’ in het teken van ‘The New Experience’. Het woord ‘Experience’ heeft in het Engels meerdere betekenissen. De één is ‘beleving’, een andere is ‘ondervinden’, maar ook ‘ervaring’. Interessant, omdat ‘ervaring’ in het Nederlands ook verschillend kan worden uitgelegd. Je kunt ‘iets ervaren’, maar ook ‘ervaring in iets’ hebben. Ik denk dat met name deze laatste twee van toepassing zijn op dé verandering waar we nu mee bezig zijn: het ontwikkelen van een nieuwe user interface voor al onze producten.

Lees verder

Abonnement op bedrijfssoftware, of niet?

Heel langzaam begint de wereld van bedrijfssoftware op te schuiven naar een ander afrekenmodel. In de kern komt dit neer op de verschuiving van betalen voor eigendom naar betalen voor gebruik. Dit heeft grote invloed op de relatie met een softwareleverancier. Is jouw bedrijf al klaar voor de overstap?

Lees verder

vorige | 4 - 5 - 6 - 7 - 8 -  volgende

evenementen

Webinar | Automatisch installeren van VanMeijel producten

Bij VanMeijel willen we graag onze producten, zoals Metacom+, automatisch opleveren. Automatisch opleveren biedt vele voordelen voor de klant en voor ons.

Lees verder

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

bekijk de case study

nieuws

Hoe wij ons voorbereiden op ISO 27001

Door de sterk toenemende uitwisseling van informatie via het web en de integratie van verschillende apparaten, worden de eisen die gesteld worden aan de veiligheid van informatie steeds belangrijker. Daarom steken steeds meer veiligheidsmaatregelen en -regels de kop op. Het is geen optie om daar niet mee aan de slag te gaan. Ook bij VanMeijel willen we onze omgevingen, software en de integraties bij klanten veilig waarborgen. Om deze reden zijn wij bezig met de ISO 27001 norm: een nieuwe standaard voor informatiebeveiliging.

Lees verder