0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

blog

Maak informatie toegankelijk met portals

Informatie - waarschijnlijk binnen jouw bedrijf ten overvloede aanwezig, maar niet altijd op het juiste moment op de juiste plek. Kritieke informatie die je nèt even nodig had gehad voor die ene afspraak, maarja.. je had het zo gauw allemaal niet gevonden.

Lees verder

Keuze-hulp: de weg naar een passend ERP-systeem

Je kent het wel: je bent op zoek naar een ERP-systeem dat aansluit op de processen binnen jouw bedrijf. Dat is nog niet zo gemakkelijk! Er zijn namelijk tal van aanbieders van pakketten met ieder haar eigen voor’s en tegen’s. Om de juiste keuze te maken heb je inspraak nodig van verschillende afdelingen, maar vooral het management moet achter je staan. Hoe voorkom je keuzestress?

Lees verder

Creëer je eigen blik op Metacom-informatie met portals

De robuuste, procesgerichte opzet van Metacom zorgt ervoor dat transacties in een logische volgorde geplaatst worden, zodat je vervolgens van een calculatie of offerte tot een betaalde factuur kunt komen. Maar geeft het ERP systeem jou wel een totaalbeeld?

Lees verder

vorige | 3 - 4 - 5 - 6 - 7 -  volgende

evenementen

Webinar | Automatisch installeren van VanMeijel producten

Bij VanMeijel willen we graag onze producten, zoals Metacom+, automatisch opleveren. Automatisch opleveren biedt vele voordelen voor de klant en voor ons.

Lees verder

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

bekijk de case study

nieuws

Het gemak van digitaal factureren

Dagelijks gaan bij bouwbedrijven talloze facturen de deur uit. Vaak loopt deze facturering nog via papier. Deze handmatige verwerking zorgt voor veel onnodig administratief werk. Waarom dus niet overstappen op digitaal factureren? Het is sneller, makkelijker en scheelt veel werk. Digitaal facturen wordt steeds meer de standaard. Ook Metacom ondersteunt deze oplossing.

Lees verder