0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

blog

blog-nu-is-de-tijd

Waarom nu de tijd is om digitaal vooruit te denken

Nederland heeft de bouw harder nodig dan ooit tevoren. Denk aan het grote tekort aan betaalbare woningen, de vele bruggen, viaducten en sluizen die te lijden hebben onder achterstallig onderhoud. Of de veiligheid, mobiliteit en de stijgende waterspiegel. Tegelijkertijd worden de uitdagingen voor de sector steeds groter. Worstelen we nu al maanden met PFAS en stikstof, komen de gevolgen van het coronavirus erbij. Als bouwbedrijf kun je ervoor kiezen om bij de pakken neer te gaan zitten. Of je kijkt vooruit. Want bouwers willen vooruit. Daarom is dit hét moment om te gaan bouwen op een manier die aan de eisen en verwachtingen van de toekomst voldoet.

Lees verder

bigdata

Big Data: wat betekent het nou ècht?

Het snelle tempo van technologische vooruitgang leidt tot revolutionaire ontwikkelingen en de meest uiteenlopende toepassingen. Technologieën die ons dagelijkse leven en onze manier van werken makkelijker, slimmer en sneller te maken. Technologieën die de digitalisering binnen je bedrijf versnellen en je concurrentievoordeel kunnen bieden. Eén ding is duidelijk: om te overleven moet je als bedrijf meebewegen met de ontwikkelingen. Maar… wat betekenen bepaalde ontwikkelingen en containerbegrippen nou echt? En wat doet VanMeijel er mee? In deze blog gaan we in op Big Data.

Lees verder

Blog_IT_bouw_is_net_een_graafmachine_vanmeijel.png

IT is net een graafmachine. Waarom investeren juist nú een goed idee is.

De bereidheid om te investeren in IT neemt toe. En dat moet ook, want de digitale revolutie in de bouw en infra stopt niet. In de sector wordt nog veelal gedacht in asfalt, bagger en shovels. Toch is investeren in nieuwe technologie en IT onvermijdelijk om te overleven in de digitale wereld. Maar waarom moet je nu investeren in IT? En hoe pak je dat aan?

Lees verder

cobouw-column-header-bluemonday

Blue Monday in de bouw | Cobouw column

20 januari was het Blue Monday. Ze zeggen dat dit de meest deprimerende dag van het jaar is. De dag dat je geld toch echt op is na de dure decembermaand, en je nog een week moet wachten op nieuw salaris. De dag dat je constateert dat je, zoals elk jaar, gefaald hebt in het volhouden van je goede voornemens. En meestal is het ook nog koud, grauw en grijs buiten. Het is de collectieve baaldag van het jaar. Of toch niet?

Lees verder

vorige | 1 -  2 -  3 -  4 -  5 -  volgende

Evenementen

mobiel-header-werk-in-uitvoering

VanMeijel digitaal event | Werk in uitvoering | 13.30 - 15.00 uur

Uitdagende tijden vragen om vernieuwende oplossingen. Hoe kun je waarde blijven toevoegen voor je opdrachtgevers? Hoe kun je slimme, snelle investeringen doen? Meld je nu aan voor het digitale VanMeijel event: 'Werk in uitvoering'.

Lees verder

case studies

Digitale grondstromen registratie met Metacom Online

bekijk de case study

nieuws

header-wio-1500x750

Ontdek volgende stappen in digitalisering tijdens het digitale event ‘Werk in uitvoering’

Uitdagende tijden vragen om vernieuwende oplossingen. Hoe kun je waarde blijven toevoegen voor je opdrachtgevers? Hoe kun je slimme, snelle investeringen doen? Kom alles te weten tijdens het digitale VanMeijel event: 'Werk in uitvoering'.

Lees verder