0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

blog

Nieuwemogelijkhedenheader.png

Nieuwe mogelijkheden in documentbeheer met MS Sharepoint

Ken je dat? Je bent op zoek naar een document, maar hebt geen idee waar je moet zoeken. Of een collega heeft de meest recente versie opgeslagen, maar is nét een weekje met vakantie. Kortom, documenten zijn gedecentraliseerd waardoor je achter de feiten aan blijft lopen. Om al deze informatie efficiënt in te richten en te beheren, wordt er vaak gebruikgemaakt van een DMS systeem. In deze blog vertel ik je hier graag meer over de nieuwe mogelijkheden in documentbeheer met Metacom & Microsoft Sharepoint.

Lees verder

MetacomOnline_proces

Welk proces ga jij digitaliseren met Metacom Online?

Dagelijks worden grote hoeveelheden informatie verwerkt. Op kantoor én daarbuiten: overal wordt informatie bekeken, gewijzigd en toegevoegd. In de meest ideale situatie is die informatie altijd beschikbaar, correct en volledig. In de praktijk loopt dit vaak iets minder soepel. Wat als er iets bestond dat zó eenvoudig was dat iedereen er mee kon werken? Iets voor het verwerken van al die dagelijkse informatie zoals werkbonnen en urenbriefjes? Iets wat het werk simpeler en efficiënter maakt…

Lees verder

MaakjeITroadmap2022

Hoe maak je je eigen roadmap voor 2022?

Een nieuw jaar; een nieuw begin. De geijkte goede voornemens van een paar kilo’s kwijt of wat vaker gaan sporten kennen we allemaal. Maar misschien heb je op zakelijk gebied ook goede voornemens, zoals aan de slag gaan met digitaliseren. Makkelijker gezegd dan gedaan, want het lijkt een enorm project waarvan je eigenlijk niet zo goed weet waar je moet beginnen. Herken je jezelf hierin? Dan is deze blog voor jou, met een mini stappenplan hoe je je eigen roadmap kan opstellen voor het nieuwe jaar. Want 2022, dat wordt de road naar succes!

Lees verder

Personeelstekort_ICT

Personeelstekort, hoe ga jij hiermee om?

Intussen zijn er in Nederland meer vacatures dan werklozen, en was de vacaturegraad sinds tijden niet zo hoog. Het tekort aan vakmensen in de bouw speelt al jaren, maar eist nu zijn tol. Niet alleen de uitvoerders en machinisten, maar ook kantoorpersoneel zoals calculatoren en projectleiders zijn schaars. Hoe ga je hiermee om? En hoe zorg je dat je hiervoor juist investeert? We vertellen je graag hoe ICT jou hierbij kan ondersteunen.

Lees verder

Meestgelezenblogs_vanmeijel_2021

Dit zijn de 5 meest gelezen blogs van 2021

Het einde van het jaar nadert: tijd om terug te blikken. Bijvoorbeeld op de blogs die we in het afgelopen jaar hebben geschreven. Van nieuwe technologieën tot trends in de markt en uiteenlopende ervaringen. We maken de balans voor je op: wat zijn dé vijf best gelezen blogs van 2021?

Lees verder

vorige | 1 -  2 -  3 -  4 -  5 -  volgende

Evenementen

Webinar_materieelverhuur_klein

Webinar | Materieelverhuur in Metacom: een optimaal proces

Materiaal en materieel zijn kostbare activa binnen jouw organisatie. Dit wil je goed kunnen beheren, om het zo optimaal mogelijk in te zetten. Waar is het, wat kost het, wat zijn de opbrengsten? Optimaliseer daarom je materieelverhuur proces met Metacom.

Lees verder

case studies

Weverling gaat voor een optimale bedrijfsvoering met Metacom

bekijk de case study

nieuws

Recyclepro.artikel_(1)_.png

Veelzijdig familiebedrijf zet in op papierloos werken

Ruim twaalf jaar geleden al zette Reko Raalte de eerste stappen om met behulp van software van VanMeijel interne processen verder te stroomlijnen. Het veelzijdige familiebedrijf maakt nu met diezelfde ICT-partner een verdere digitaliseringsslag en kan op bijna alle afdelingen volledig papierloos werken.

Lees verder