0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

5 redenen om naar Next 2017 te gaan

Op dinsdag 14 november a.s. vindt weer ons jaarlijkse Next plaats: hét evenement voor degenen die voorop willen lopen met digitaal bouwen. Waarom je Next dit jaar niet mag missen? 5 redenen...

1. Ga aan de slag met een digitale strategie
Nieuwe technologie kun je kopen, je kunt nieuwe processen ontwerpen, maar daarmee ben je er nog niet. De mensen die er mee werken, die bepalen of de verandering een succes wordt. Kortom: formuleer een digitale strategie. Hoe je dit doet? Tijdens Next vertellen wij je het.

2. Ontmoet je collega’s uit de branche
Tijdens Next komen meer dan 200 bezoekers uit de infra en B&U branche en ook de gespecialiseerde toeleveranciers. Ontmoet en spreek met DGA’s, medegebruikers of wissel ervaringen uit met applicatiespecialisten. Next is hét moment om te netwerken met branchegenoten!

3. Ontdek de mogelijkheden van nieuwe technologieën
Internet of things, BIM, machine learning: zomaar wat ontwikkelingen die de het werken én denken in de bouw ingrijpend gaan veranderen. Tijdens Next vertellen we welke impact dit heeft op jouw bedrijf.

4. Beleef de nieuwste ontwikkelingen van Metacom
Dashboards voor projecten en financiën, online webportalen, informatie mobiel maken, werken in de cloud: wij zitten niet stil. Tijdens Next nemen wij je mee in de laatste ontwikkelingen die nu voor je beschikbaar zijn.

5. Haal meer uit je werk
Maak medewerkers productiever en elimineer onnodig werk. Nog veel papieren rompslomp? Je kunt er mee stoppen… zo houd je meer tijd over voor leuke dingen. Tijdens Next vertellen wij hoe je deze belofte kan omzetten tot werkelijkheid.

Kortom: er zijn heel veel redenen te bedenken om naar Next 2017 te gaan. Wil je op weg naar digitaal bouwen? Meld je dan aan voor misschien wel het meeste informatieve Bouw IT event van het jaar.

Ga naar www.vanmeijel.nl/next2017 om je eigen programma samen te stellen.

Tot 14 november!

evenementen

Webinar | Tips & tricks middelenplanning

We werken continu aan verbeteringen voor de middelenplanning in Metacom. Tijdens deze webinar staan we stil bij nieuwe ontwikkelingen én geven we je tips & tricks om meer uit het gebruik van het planbord te halen.

Lees verder

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

bekijk de case study

nieuws

De Klerk: van dubbel werk naar efficiënt werken met Metacom+ en Metacom Online

De Klerk Werkendam, een landelijke speler op de civiele markt met focus op Waterbouw & Staalconstructie, heeft gekozen om met Metacom+ aan de slag te gaan. Ook gaat de organisatie de urenregistratie en inkoop-ontvangstbon digitaliseren met het Metacom Online platform. Door op deze wijze te investeren in IT gaat De Klerk bouwen aan de toekomst: op weg naar structurele verbetering en grotere efficiëntie.

Lees verder