0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

3 redenen om je aan te melden voor het digitale event ‘Werk in uitvoering’

header-event

Op dinsdag 10 november organiseren we het digitale evenement’Werk in uitvoering’. Dit event staat in het teken van (door)ontwikkelen, verder bouwen én volgende stappen zetten. Zowel binnen VanMeijel als bij als onze klanten! Daarom gaan we je tijdens dit event niet alleen bijpraten over waar wij allemaal mee bezig zijn, maar je vooral veel inspiratie geven over stappen die je als bouwbedrijf nù kunt zetten. Kortom, een event dat je niet mag missen. Nog niet helemaal overtuigd? We geven je drie redenen om je aan te melden.

Reden 1: Je wilt als bouwbedrijf sterk uit de crisis komen
We leven in een snel veranderende wereld. Om aan de eisen en wensen van opdrachtgevers te blijven voldoen is het tijd om op een toekomstbestendige manier te bouwen. Om continu mee te bewegen met de uitdagingen. Tegelijk heb je als bedrijf te maken met de regelgeving rondom PFAS, stikstof en de huidige coronacrisis. 

Hoe zorg je er juist nù voor dat je slimme investeringen doet? Dat je projecten succesvol blijft stroomlijnen? Verschillende specialisten nemen je tijdens het event mee in oplossingen die hieraan bijdragen. 

Reden 2: Je wilt inspiratie opdoen om de volgende stap in digitalisering te zetten
Steeds meer bedrijven zijn bezig met digitalisering, hebben de wens om te gaan digitaliseren of willen volgende stappen nemen in digitalisering. Maar waar begin je? Welke stappen voegen op dit moment echt waarde toe? En hoe pak je dat aan? We geven je inspiratie. Zo kan je na het event direct aan de slag met praktische stappen, die jouw organisatie gaan helpen om (nog) succesvoller te worden.

Reden 3: Je krijgt een kijkje in de keuken bij collega bedrijven
Voorbeelden uit de praktijk laten misschien wel het beste zien welke meerwaarde digitalisering biedt aan de bouw. Daarom nemen Plegt-Vos en de NAM je mee in hun proces en vertellen ze hoe zij stappen hebben gemaakt in digitalisering, én wat dit hen heeft opgeleverd. 

Bonus: geen reistijd, maar vanuit je eigen stoel!
'Werk in uitvoering' is een digitaal event. Voordeel hiervan is dat je vanaf je eigen (thuis)werkplek kunt meekijken. Praktisch!

Overtuigd? 
Meld je hier aan voor 'Werk in uitvoering'. Tot 10 november!

gerelateerde blogs

Evenementen

RoadmapMOklein.jpg

Webinar | Roadmap Metacom Online: wat brengt 2021?

In de bouw worden elke dag grote hoeveelheden informatie verwerkt. Op kantoor én op de bouwplaats: overal wordt informatie bekeken, gewijzigd en toegevoegd. Met Metacom Online kun je deze dagelijkse administratieve werkzaamheden op de bouwplaats vereenvoudigen. Dit cloudplatform bevat talloze mogelijkheden. In de nieuwe versie hebben wij een aantal volgende stappen gezet. Wat dit betekent? Nòg flexibeler automatiseren.

Lees verder

case studies

headerunited_newversion_mob_1.jpg

Geen enorme papierstroom, maar digitaal werken in Metacom

bekijk de case study

nieuws

headerunited_(1).jpg

Geen papierstroom, maar digitale werkwijze voor United Installaties

Het is Hasselt gevestigde United Installaties timmert sinds de oprichting in de zomer van 2020 stevig aan de weg, en heeft vele mooie projecten in het vooruitzicht. Het bedrijf stond voor twee uitdagingen: het vinden van de juiste vakmensen en digitalisering.

Lees verder