0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

3 redenen om je aan te melden voor het digitale event ‘Werk in uitvoering’

header-event

Op dinsdag 10 november organiseren we het digitale evenement’Werk in uitvoering’. Dit event staat in het teken van (door)ontwikkelen, verder bouwen én volgende stappen zetten. Zowel binnen VanMeijel als bij als onze klanten! Daarom gaan we je tijdens dit event niet alleen bijpraten over waar wij allemaal mee bezig zijn, maar je vooral veel inspiratie geven over stappen die je als bouwbedrijf nù kunt zetten. Kortom, een event dat je niet mag missen. Nog niet helemaal overtuigd? We geven je drie redenen om je aan te melden.

Reden 1: Je wilt als bouwbedrijf sterk uit de crisis komen
We leven in een snel veranderende wereld. Om aan de eisen en wensen van opdrachtgevers te blijven voldoen is het tijd om op een toekomstbestendige manier te bouwen. Om continu mee te bewegen met de uitdagingen. Tegelijk heb je als bedrijf te maken met de regelgeving rondom PFAS, stikstof en de huidige coronacrisis. 

Hoe zorg je er juist nù voor dat je slimme investeringen doet? Dat je projecten succesvol blijft stroomlijnen? Verschillende specialisten nemen je tijdens het event mee in oplossingen die hieraan bijdragen. 

Reden 2: Je wilt inspiratie opdoen om de volgende stap in digitalisering te zetten
Steeds meer bedrijven zijn bezig met digitalisering, hebben de wens om te gaan digitaliseren of willen volgende stappen nemen in digitalisering. Maar waar begin je? Welke stappen voegen op dit moment echt waarde toe? En hoe pak je dat aan? We geven je inspiratie. Zo kan je na het event direct aan de slag met praktische stappen, die jouw organisatie gaan helpen om (nog) succesvoller te worden.

Reden 3: Je krijgt een kijkje in de keuken bij collega bedrijven
Voorbeelden uit de praktijk laten misschien wel het beste zien welke meerwaarde digitalisering biedt aan de bouw. Daarom nemen Plegt-Vos en de NAM je mee in hun proces en vertellen ze hoe zij stappen hebben gemaakt in digitalisering, én wat dit hen heeft opgeleverd. 

Bonus: geen reistijd, maar vanuit je eigen stoel!
'Werk in uitvoering' is een digitaal event. Voordeel hiervan is dat je vanaf je eigen (thuis)werkplek kunt meekijken. Praktisch!

Overtuigd? 
Meld je hier aan voor 'Werk in uitvoering'. Tot 10 november!

gerelateerde blogs

Evenementen

webinar-ifa-online-klein-2021

Webinar | Slim omgaan met je inkoopfacturen? Digitaliseren met IFA Online

Bouwbedrijven hebben dagelijks te maken met talloze inkomende facturen. Het verwerken van deze facturen kost vaak veel tijd. Binnenkomende facturen worden op verschillende manieren naar diverse personen doorgestuurd om goedkeuring te krijgen voor de betaling. Kan het simpeler? Volgens ons wel.

Lees verder

case studies

Header_vanlenthedalfsen_klantcase

‘In control’ met digitale werkbonnen

bekijk de case study

nieuws

Header_vanlenthedalfsen_cobouwartikel

Van Lenthe Dalfsen: ‘‘Samen naar de digitale toekomst’’ | Cobouw artikel

De samenwerking tussen Van Lenthe Dalfsen en VanMeijel als softwareleverancier was altijd al goed. De samenwerking als strategische partners is zo mogelijk nog beter. Harold van Lenthe en Wouter Hulleman vertellen over deze verandering én over de nieuwe verwerking van de werkbonnen. “Oudere collega’s vertellen nu zelfs anderen over de voordelen van de nieuwe app.”

Lees verder