Hoofdkantoor VanMeijel Emmeloord

VanMeijel - meer dan 25 jaar specialist in bouwsoftware


Iedere dag werken meer dan 10.000 gebruikers in de GWW, Bouw (B&U) en industriële dienstverlening met onze software om projecten beter en tegen minder kosten te realiseren. Van specifieke software-oplossingen tot volledig integraal werken. Al sinds de oprichting in 1987 is de software van VanMeijel geheel afgestemd op de bedrijfsvoering in de bouw.

divider bottom
divider vottom
Bouw branches VanMeijel

Software-oplossingen voor de GWW, B&U en industriële dienstverlening


De afgelopen 25 jaar zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende bouwautomatiseerder in de Benelux. Met ruim 110 medewerkers zijn wij als geen ander in staat om bouwbedrijven met behulp van bouwsoftware efficiënter en effectiever te laten opereren. Software die inzicht en grip geeft op projecten, financiën, logistiek en service. Onze klantenkring bestaat uit nationaal en internationaal opererende bedrijven, die variëren van middelgroot tot bouwbedrijven uit de top 25 van Nederland.

divider top

Intensieve samenwerking VanMeijel met partners


De softwareoplossingen van ons zijn het resultaat van een intensieve samenwerking met een aantal strategische partners. De technologie die zij leveren stelt ons in staat om oplossingen te bieden die platform onafhankelijk, gebruiksvriendelijk en intuïtief zijn.

Microsoft
Net services Kingslake 2ba
sales in de bouw BCT
divider bottom
Succes door visie

Succes door visie


Om bouwbedrijven te kunnen blijven ondersteunen bij het succesvol realiseren van projecten, investeren wij continu in de ontwikkeling en verbetering van onze software. Uitgangspunten zijn dat onze software gebruiksvriendelijk is en toegespitst is op de dagelijkse praktijk. De software wordt geheel in eigen beheer ontwikkeld om snel te kunnen anticiperen op de dynamiek in de bouw.

Terug naar boven
divider ridge Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem direct telefonisch contact op via telefonisch contact+31 (0527) 61 47 67 of laat een bericht achter
Verstuur bericht
div ridge
contactform

Contact
* Verplicht

   
Telefonisch
Per e-mail
   

Captcha Image


Ik ontvang ook graag de nieuwsbrief
Divider top